Forside|Sitemap|Kurv

Søg produkt

Kategorier
UDSALG
Engel
Pickapooh
Silke
Brun uld
Huer og kyser
Strømper/sutsko
Svøb og sengetøj
Beklædningsdel

Indkøbskurv
Forside

Kundeservice
Handelsvilkår
Tilfredse kunder
Bag om Filiokus
Viden om uld
Sommer-uld
Nyhedsbrev

Alle priser
er incl. moms


Babushka og Kokeshi > Babushka og Kokeshi  |  Tip en ven
BABUSHKA dukken - et unikt stykke russisk historie! Russiske dukker af håndmalet birke-og lindetræ med en række mindre dukker inden i. Dukken er det russiske symbol på moderskab, frodighed og frugtbarnhed og den mest anvendte gave både til voksne og børn, til fødselsdage og bryllupper - og ikke mindst en meget smuk barselsgave!

Måden at producere dukke på er grundlæggende den samme som for over 100 år siden. Derved bevares det unikke og håndlavede særpræg med håndmalede dragter og ansigter.

Enhver der har ejet en BABUSHKA dukke kan genkalde sig fornemmelsen af barnlig glæde ved at åbne den og finde ind til det mindste dukkebarn i moderdukkens indre.

KOKESHI – Japans svar på de russiske Babushka dukker! Stylish dukke til børneværelset eller mors stue? Der er masser af symbolik i at forære en Kokeshi dukke som en gave – da den for japanere repræsenterer kærlighed og venskab, gives den ofte som gave til Mors Dag og Fars Dag og til fødselsdage hos både familie og venner.

Japanske Kokeshi dukker er håndlavede trædukker med en enkel krop og et stort hoved med bare et par få, fint malede linier til at markere ansigtet - dækket af et fint tyndt lag bivoks.Filiokus®  -  E-mail: mail@filiokus.dk  -  CVR-nummer: 25598881  -  Telefon: 28 93 24 23